SF CONSTRUCT, uw bouwpartner ?

SF CONSTRUCT is een sleutelklare woningbouwfirma, ook wel “sleutel op de deur” genoemd, met nu reeds meer dan 30 jaar ervaring in de traditionele woningbouw.

Wij beschikken over een sterke marktpositie in Oost-Brabant, meer bepaald langs de as Tervuren / Leuven / Diest.

Wij hebben de ontwikkeling van de gronden, het volledige projectontwerp én het bouwproces van a tot z in eigen beheer. Dit laat ons toe om een jaarlijks volume van ongeveer 40 woonentiteiten op onze eigen gronden te bouwen. Daardoor hebben wij een uniek aanbod van “grond én woning”.

Wij bouwen eigentijdse woningen tegen een betaalbare prijs, die ruimschoots aan de actuele normen van isolatie en ventilatie voldoen. Onze woningen worden coform ons lastenboek volledig afgewerkt, met dien verstande dat u als koper binnen een uitermate ruime keuze aan kwaliteitsvolle materialen zonder meerprijs volledige inspraak in deze afwerking van uw droomwoning heeft. Wij besteden maximaal aandacht aan het inrichten van uw woning tot uw ware “thuis”.

Onze contracten vallen onder de reglementering van de Woningbouwwet, beter bekend als “Wet Breyne”. Dit geeft u samen met onze jarenlange vakbekwaamheid de zekerheid dat voor mensen die op zoek zijn naar een totaalproduct zonder zorgen, wij werkelijk uw uitverkoren “bouwpartner” zijn.

Veel plezier met het bezoek aan onze website en aarzel vooral niet ons te contacteren.

SF Construct respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. Klik op "Begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op meer informatie.

Begrepen!